Cazare in munte – Balvanyos
cazare la munte

 

Data sosirii
Data plecarii
Nr. camere
Nr. adult(i):
Nr. Copii:

Familie & Prieteni

Asigurați-vă că vacanța următoare să vă aducă aventuri noi, distracție și râsete, creând propriile amintiri la Complexul Istvana.

Evenimente

Pentru a va oferi un sejur de neuitat și fără griji, evenimentele pe care vi le oferim o să vă condimenteze experiențele la pensiunea noastră.

Guestbook

Acest Guestbook există pentru ca dumneavoastră să ne puteți oferi experiențele petrecute la pensiunea noastră

Ultimele evenimente

Cazare la munte

Povestea noastră

Complexul turistic Istvana

O locatie potrivită de cazare este oferită de pensiunea noastră, situată în Statiunea Bálványos, la o altitudine de 800 de metri, fiind situată pe versantul estic al Munților Bodoc.
Bálványos oferă toate condițiile pentru o vacantă de neuitat petrecută în munți, iar noi vă garantăm că în tot acest timp nu trebuie să renunțați la comfort.
Pensiunea noastră vă oferă servicii de calitate superioară și condiții moderne și elegante de cazare.
Cu ajutorul celor 9 camere din incinta pensiunii, 3 apartamente separate și 5 cãsuțe asigurăm cazare comfortabilă si odihnă la nivel înalt pentru vizitatorii Bálványos.

Familie și prietenii de afaceri

Asigurați-vă ca vacanța următoare să vă aducă aventuri noi, distracție și râsete, creând propriile amintiri la Complexul Istvana.
Câteva motive bune pentru a ne vizita:

– natură
– piscină
– Loc excelent pentru drumeții (loc sigur și pentru copii)
– Legende, o ruină veche a castelului Balvanyos.
– Singurul lac vulcanic din Europa (un con vulcanic la extremitatea sudică a munților vulcanice Harghita – celălalt crater găzduiește turbăria Mohos.
– un loc excepțional de joacă pentru copii

si multe altele…

Organizare evenimente

Ce zic clienții despre noi

Badeanu Lucian
Badeanu Lucian
Nota 10 pt toate serviciile oferite !! vom revenii cu siguranta la pensiunea dvs. recomand din toata inima tuturor turistilor care vor sa petreaca o vacanta de vis !!
Cocut Victor
Cocut Victor
Vizitator
Am petrecut aici trei zile minunate.Cadrul natural unde este pensiunea iti ofera multa liniste.Conditiile de dormit sant foarte bune iar mancarea si servirea sant la superlativ.Este locul ideal pentru petrecerea unui concediu de vis.Cu siguranta voi mai merge acolo.Recomand acest loc pentru cei care iubesc muntele si aerul curat.
Nicoleta&Victor Rosia
Nicoleta&Victor Rosia
Zoli,este superb ce ai realizat acolo. Intr-un peisaj de vis,gasesti linstea, eleganta si confortul pe care il cauta fiecare atunci cand vrea sa se relaxeze. Succes si ...asteptam si piscina!