Baile Balvanyos, nr. 77
Rezervare
Termeni si Conditii

Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului firmei Cabanei Istvana.
Atentie: Va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web site.
Utilizarea acestui web site confirma faptul ca ati acceptat tacit termenii si conditiile scrise mai jos:
• Toate paginile site-ului www.complexulistvana.ro sunt proprietati ale Cabanei Istvana
• Informatiile de pe acest site sunt colectate din materialele informative oferite de centre de informare turistica sau de catre partenerii nostrii.
• Toate codurile HTML precum si controalele Active X detinute de acest web site sunt proprietatea firmei Istvana.

Art.1 Conditii de utilizare
Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de Istvana. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al Cabanei Istvana este interzisa, fiind protejate de legea dreptului de autor.
Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul Istvana numai in scopuri informative. Cabana Istvana isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.
Art. 2.Conditii de anulare rezervare:
O rezervare anulata poate fi facuta doar in scris si este valida cand este confirmata de Vila Select.
Posibilitatile de anulare a unei rezervari sunt:
- anularea rezervarii cu 10 zile inainte de sosire si este libera de penalitati;
- anularea rezervarii cu 5 zile inainte de sosire si este de 50% din total sejur ;
- anularea rezervarii cu 1 zi inainte de sosire este de 80% din total sejur.
Nerespectarea conditiilor de anulare a unei rezervari, no shows, anularea rezervarii in ziua sosirii sau in timpul sejurului se incaseaza suma totala aferenta sejurului rezervat.
Art. 3. Promotiile
Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. S.C. Select Turism S.R.L. isi rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.
Art. 4. Disclaimer
MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE „ASA CUM SUNT” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. S.C. Select Turism S.R.L. nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. S.C. Select Turism S.R.L. ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar S.C. Select Turism S.R.L. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.